• SKV-trainer Kevin van Veen (op archieffoto) zag zijn ploeg, op bezoek bij Oeken, niet tot scoren komen. Ook de thuisclub slaagde daar niet in. De 0-0 stand bleef dan ook 90 minuten lang op het scorebord.

    Dick Martens

Doelpuntloze remise SKV

WAGENINGEN SKV is er niet geslaagd om thuis van VV Oeken te winnen. In Wageningen eindigde de subtopper in een 0-0 remise. Opvallend genoeg was dat ook al de uitslag van de eerste ontmoeting tussen beide ploegen eerder dit seizoen in Oeken. SKV blijft met ESA en OVC'85 in gevecht om de derde positie van de 3e klasse A.

ONDERSCHEIDEN Na de teleurstellende nederlaag tegen OVC'85 speelde SKV dinsdagavond een zinvolle oefenwedstrijd tegen de Westervoortse tweedeklasser AVW'66 met 0-0 gelijk. Bij de derde thuiswedstrijd op rij maakte Bart Silvius zijn rentree in de basis als aanvalsleider, waardoor Ludo Oosting kort achter hem kwam te spelen. SKV had een duidelijk veldoverwicht, maar kwam niet tot hele grote kansen. Terwijl het fysiek sterke Oeken aan de andere kant via standaardsituaties en de counter ook enkele malen gevaarlijk was en zelfs een keer de paal raakte. Ook doelman Dennis van den Berg kon zich nog enkele malen onderscheiden. In de slotfase kreeg een speler van Oeken  een rode kaart maar bleef het uiteindelijk bij de doelpuntloze en licht teleurstellende remise.
 

SCOREND VERMOGEN ONTBREEKT Trainer Kevin van Veen: ,,Op dit moment ontbreekt het scorende vermogen bij ons. We hadden wel een veldoverwicht en hadden het grootste deel van het duel de controle. Tot de zestien meter speelde we prima, maar de eindpass was niet goed waardoor het helaas vaak bij mogelijkheden op mogelijkheden bleef".

Zaterdag speelt SKV in het Achterhoekse Zelhem tegen middenmoter Zelos.