• Dick Martens

Doelpuntloos gelijkspel voor WAVV

WAGENINGEN WAVV is er op eigen veld niet in geslaagd om hekkensluiter DCS te verslaan. Omdat beide ploegen ondanks verwoede pogingen ook de doelmannen niet konden passeren, was 'de brilstand' (0-0) daar een logisch gevolg van.

,, Dat was ook wel de verhouding", aldus trainer Armand Mannen realistisch. ,,Wij hebben het even niet. Het vertrouwen is wat weg. Daardoor spelen we moeizaam, kunnen moeilijk een bal vasthouden. We moeten gewoon weer eens op voorsprong komen. Dat zou al mooi zijn. Of gewoon een keer 'lelijk' winnen. Maar nu, met toch teveel jongens die de vorm niet hebben, zelfs tegen de hekkensluiter, wat ik toch gewoon een aardige ploeg vindt, zat dat er helaas niet in. De achterste lijn staat wel goed, maar de kansen die we ook vandaag toch wel kregen werden helaas niet benut. Toch ben ik ervan overtuigd, dat het vertrouwen en het goede gevoel er binnenkort weer zijn. We trainen goed, de jongens hebben plezier en laten zien dat ze gewoon goed kunnen voetballen. Als we dat weer mee kunnen nemen in de wedstrijden, dan komen de punten zeker ook weer."

 

Foto: WAVV trainer Armand Mannen zag zijn ploeg met te weinig vertrouwen spelen. Mede daardoor slaagde de ploeg er niet in om van hekkesnluiter DCS te winnen. Het werd in Wageningen 0-0.