• ONA '53-doelman Jari van de Peppel (midden, op archieffoto, redde in het uitduel tegen Brakkenstein, in blessuretijd een punt voor zijn ploeg. Hij stopte een strafschop.

    Dick Martens

Doelman van de Peppel redt punt voor ONA '53

WAGENINGEN In de strijd om klassenbehoud is het voor hekkensluiter ONA '53 zaak punten te sprokkelen. Dat leek, op bezoek bij het Nijmeegse Brakkenstein, ook te lukken. Na lang tegen een 1-0 achterstand te hebben aangekeken, kwam de ploeg van trainer John van Dijk, door een treffer van Dannie Lamers in de 70e minuut langszij. Die stand stond ook na 90 minuten nog op het scorebord. Maar in blessuretijd leek het onheil zich toch nog over de gasten te voltrekken. De thuisclub mocht vanaf de strafschopstip de winnende treffer te gaan binnenschieten. Maar met een katachtige reactie voorkwam doelman Jari van de Peppel dat. Daardoor ging er toch nog een verdiend punt mee naar Wageningen.

Dick Martens

BLIJ ,,In deze fase is elk punt natuurlijk welkom", aldus van Dijk. ,,Na de gelijkmaker kregen beide ploegen nog wel kansen op meer en hadden wij misschien ook wel een strafschop verdiend, maar als je keeper diep in blessuretijd nog een strafschop stopt, moet je natuurlijk blij zijn met dat punt. We hebben er met zijn allen ook hard voor gewerkt en ik hoop dat deze puntendeling een aanzet is geweest voor meer punten, want die hebben we nog wel nodig, om ook volgend seizoen in de 3e Klasse te kunnen spelen."