• Dick Martens

De Graafschap verlengt contract met Peter Hofstede

OOSTERBEEK De Graafschap heeft het aflopende contract met manager voetbalzaken, Peter Hofstede (50), met een seizoen verlengd. De oud-speler van De Graafschap en in Oosterbeek woonachtige oud voetballer waar hij bij Velox, Bilderberg en OVC '85 speelde, is sinds 2015 verantwoordelijk voor het voetbalbeleid en staat nu tot juli 2019 onder contract.

 

,,We zijn erg tevreden hoe Peter, samen met de technische staf, invulling geeft aan het voetbaltechnische deel. Hij is al druk bezig met het nieuwe seizoen, daarom is het ook fijn dat we nu reeds de contractverlenging kunnen communiceren Dat geeft rust en vertrouwen", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. Afgelopen week verlengde ook hoofdtrainer Henk de Jong zijn contract, tot de zomer van 2019.

 

In zijn eerste jaar als manager voetbalzaken promoveerden 'de Superboeren'direct naar de eredivisie, maar degradeerden vervolgens ook direct weer. Momenteel speelt de ploeg uit Doetinchem in de Jupiler League, waar de zede positie wordt ingenomen,