• CHRC won de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. In Heelsum werd het tegen het bezoekende Groessen 3-0. Het gaf de afscheidnemende trainer Chris van de Peppel (voorgrond, op archieffoto) 'een goed gevoel'.

    Dick Martens

CHRC wint laatste thuisduel tot genoegen van trainer van de Peppel

HEELSUM CHRC maakte de laatste weken een niet al te beste indruk, met als resultaten, niet minder dan vijf nederlagen op rij. De zesde nederlaag zou in tweeërlei opzichten vervelend zijn, omdat dan niet alleen de laatste thuiswedstrijd van de competitie, met Groessen als tegenstander, in mineur zou eindigen, maar ook trainer Chris van de Peppel allerminst een waardig afscheid zou krijgen. Waarschijnlijk beseften 'zijn jongens' dat ook, want zij deden nu wel wat in de voorgaande vijf duels werd verzuimd: winnen. Bij rust leidde CHRC, door twee treffers van Lenie Onderstal al met 2-0. Na rust zorgde Jelle Peters er met de 3-0 voor, dat trainer van de Peppel met een goed gevoel en een biertje in de hand, als eerste kon 'aanschuiven' bij de barbecue.

Dick Martens

RUIME VOLDOENDE ,,Eindelijk weer eens een overwinning", aldus de goedgehumeurde van de Peppel. ,,We waren ook weer aardig compleet en hadden het geluk dat vrijwel alle kansen die we kregen werden benut. We speelden als collectief en dat was de laatste weken ook wel eens anders en als er eens een bal dor onze verdediging kwam, was onze keeper (Youri Hellegering) attent. Misschien dat het kwam dat er geen echte spanning meer op de wedstrijd stond, maar ik heb ze vooraf wel op het hart gedrukt, dat het onze laatste thuiswedstrijd was en dat ze moesten laten zien waartoe ze in staat zijn. Dat verdienen ook de supporters, die ze door dik en dun zijn blijven steunen. Gelukkig hebben ze dat begrepen en heb ik iedereen een ruime voldoende zien halen."

ACHTERGROND Het was voor van de Peppel ook wel een bijzonder duel geweest erkende hij. ,,Ja, voor mij was het de laatste wedstrijd in Heelsum en na volgende week is het echt over. Dat ga ik later wel echt beseffen, denk ik. Maar ik ga er zeker voor zorgen om volgend seizoen de thuiswedstrijden te blijven bezoeken en ook op de achtergrond zal ik nog wat hand en span diensten verrichten en adviezen geven als dat nodig moet zijn. Ook help ik met het samenstellen van een nieuwe selectie. Maar coachen?  Nee, dat ga ik voorlopig zeker niet doen."