• CHRC verloor, op bezoek bij Jonge Kracht, met 5-0. Mede door de matige resultaten van de laatste weken snakt trainer Chris van de Peppel (op archieffoto) naar het einde van het seizoen.

    Dick Martens

CHRC snakt naar einde van het seizoen

HEELSUM Voor CHRC gaat het seizoen als een nachtkaars uit. Dat is vooral voor vertrekkend trainer Chris van de Peppel vervelend. De fanatieke oefenmeester werd na een prima seizoenstart steeds vaker geconfronteerd met langdurig geblesseerde spelers, schorsingen en wat te gemakkelijke afzeggingen voor trainingen en wedstrijden. ''Daardoor is elke tegenstander die we in deze fase tegenkomen, een maatje te groot", somberde van de Peppel na de 5-0 nederlaag, op bezoek bij Jonge Kracht.

Dick Martens

NUCHTER ,,Gewoon verloren", was dan ook zijn nuchtere, maar o zo reële commentaar, naar de zoveelste oor wassing. ,,Ook dit duel was weer een blauwdruk van de laatste wedstrijden. Vlak voor het begin haakte Davey Jansen af en na 20 minuten moest ik ook Lenie Onderstal door een blessure wisselen. Er staan op dit moment meer spelers langs de kant, dan in het veld. Gelukkig zijn de blessures in wedstrijden ontstaan en niet op de trainingen, want dan zou men naar mij gaan wijzen."

KLEIN HOUDEN Bij rust keek CHRC in Huissen al tegen een hopeloze 3-0 achterstand aan en de gastheren breidde de voorsprong na rust tot de uiteindelijke 5-0 overwinning. ,,Jonge Kracht kan nog promoveren, dus die gingen de strijd wel aan, wij waren meer bezig om de nederlaag zo klein mogelijk te houden. Al moet ik de jongens die er vandaag wel waren een compliment maken. Zij hebben naar behoren gepresteerd, maar zoals ik al eerder zei, op dit moment is elke ploeg een maatje te groot voor ons. Het is niet mijn denkwijze en beleving, maar ik snak op dit moment echt naar het einde van het seizoen."