• CHRC-trainer Chris van de Peppel zag zijn ploeg, op bezoek bij Eendracht (A) het seizoen met een nederlaag afsluiten. In Arnhem werd het 6-4.

    Dick Martens

CHRC kan seizoen niet winnend afsluiten

HEELSUM CHRC heeft in het laatste competitieduel haar meerdere moeten erkennen in het Arnhemse Eendracht. Op Sportpark 'Over het lange water' werd het na een 4-1 ruststand uiteindelijk 6-4 voor de gastheren. De CHRC-treffers kwamen op naam van Davey Jansen (2), Alain Rothuis en Lenie Onderstal.

Dick Martens

,,Het was een zomeravondwedstrijdje op zondagmiddag", aldus CNRC-trainer Chris van de peppel. ,,Daar leek het aanvankelijk niet op., want binnen de minuut kwamen wij al op voorsprong, maar vervolgens verloren wij meer en meer het initiatief en keken bij rust al tegen een 4-1 achterstand aan. Ook na rust hetzelfde liedje, maar bij 6-1 gaf de ploeg toch even gas en scoorden we nog drie keer. Het seizoen zit erop. Een seizoen waarin we ons hebben kunnen handhaven in de vierde klasse. Dat was ook de doelstelling. Maar volgend seizoen willen we meer. De selectie wordt ook kwalitatief uitgebreid, dus dan is het ook logisch dat je je doelstelling aanpast. Nu eerst even vakantie vieren."