• CHRC-trainer Chris van de Peppel zag zijn ploeg zaterdagavond in Heelsum met 3-1 van Angeren verliezen. Ook vielen er een aantal spelers uit met blessures.

    Dick Martens

CHRC geeft opnieuw voorsprong na rust uit handen

HEELSUM Voor CHRC stond er dit Paasweekend een dubbelprogramma op de speelkalender. De eerste horde, die op Paaszaterdag genomen moest worden was Angeren. Maar de ploeg van trainer Chris van de Peppel struikelde opzichtig over die eerste hindernis. In Heelsum werd het na een 1-0 voorsprong bij rust, uiteindelijk 1-3 voor de gasten.

Dick Martens

,,En weer was het na rust hetzelfde liedje als de laatste wedstrijden", aldus van de Peppel, met een flinke dosis moedeloosheid in zijn stem. ,,Voor rust spelen wij prima, komen door een doelpunt van Alain Rothuis ook verdiend op voorsprong, maar na rust geef je binnen vijf minuten weer alles weg. Dan komen de pijntjes en de irritaties weer om de hoek kijken. Sta je op voorsprong, dan gebeuren dat soort zaken niet."

STAMPPOT Van de Peppel doelde daarbij op het uitvallen van achtereenvolgens Paulie Kraus, Alain Rothuis en Glenn Gerritsen en daar kwam tot overmaat van ramp ook nog de rode kaart (tweemaal geel, wegens commentaar op de leiding) van Kevin Fränkel bij. ,,Het lijkt wel of die gasten van tegenwoordig geen andijviestamppot meer eten", vervolgt van de Peppel cynisch. ,,Daarbij maken we bij die tegendoelpunten ook nog eens cruciale fouten. Ook die schijnen er wekelijks bij te horen. Voor ons duurt de competitie eigenlijk vier weken te lang."

DERBY Maar toch zal van de Peppel zich de komende eerste Paasdag moeten bezighouden met puzzelen, want op tweede Paasdag (aftrap in Heelsum: 14.00 uur) wacht de regionale derby met het Wageningse ONA '53 alweer. ,,Er zullen zeker 11 spelers binnen de lijnen staan, maar wie dat gaan worden? Dat kan ik nu nog niet zeggen."