• Wodanseck leed, op bezoek bij de Veluwse Boys, een grote nederlaag. In Gaanderen werd het maar liefst 9-0. Dat tot ergernis van trainer Mart Gerrist. ,,Ik schaam mij dood - , was zijn duidelijke commentaar.

    Dick Martens

Beschamende nederlaag Wodanseck

WOLFHEZE De competitiehervatting is voor Wodanseck op een zware teleurstelling uitgelopen. In Garderen verloor een inspiratieloos Wodanseck met liefst 9-0 van het als derde geklasseerde Veluwse Boys. Door de nederlaag zakt Wodanseck naar de tiende en voorlaatste positie in de 4e klasse B.

VALSE START Na een winterstop van twee maanden moest de vertrekkende trainer Mart Gerrist het in Garderen bij de start van de tweede competitiehelft zonder Maurice Cornielje, Jasper Matser, Patrick Marinus, Kevin van Mierlo en Jesse Wensing doen. Op Sportpark De Westeneng kende Wodanseck een valse start en keek het binnen tien minuten al tegen een 2-0 achterstand aan door twee persoonlijke fouten. De ploeg uit Wolfheze hield de schade voor rust verder beperkt, maar moest in de tweede helft diep buigen met de uiteindelijke 9-0 eindstand tot gevolg.

SCHAAMTE Trainer Mart Gerrist was duidelijk in zijn commentaar: ,,Het was vandaag nog erger dan dramatisch, ik schaam me dood. Het was een wanvertoning van onze kant, echt heel slecht. In de rust hebben we aangegeven om in de tweede helft met de wind mee te gaan voetballen, maar we zijn na rust door Veluwse Boys helemaal weggespeeld. Ook qua inzet was er helaas wel wat op ons spel aan te merken. Dit was eigenlijk pas de eerste keer dit seizoen dat we echt helemaal niets te vertellen hadden".

Wodanseck speelt zaterdag in Wolfheze tegen hekkensluiter SC Valburg.