• Dick Martens

Bekerduel Duno-De Bataven mogelijk in Arnhem

DOORWERTH Wanneer het vanwege de weersomstandigheden niet mogelijk is om zaterdag aanstaande in Doorwerth te voetballen, wordt de bekerkraker tussen Duno en De Bataven, zaterdagmiddag op het kunstgrasveld van het Arnhemse SML gespeeld.

 

Dick Martens

 

Vanwege het overvolle speelschema is het bij een eventuele afgelasting zaterdag niet mogelijk het bekerduel in het weekend in te halen. Omdat Duno niet beschikt over een veld met verlichting, zou de wedstrijd anders sowieso op een andere locatie gespeeld moeten worden. Zaterdag is de vaste uitwijklocatie, het kunstgrasveld van Wvv Wageningen op Sportpark de Zoom, echter niet beschikbaar. Daarom wordt er nu (eventueel) om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark De Bakenberg te Arnhem, de thuisbasis van SML.

ACHTSTE FINALE Na de overtuigende 5-1 bekerwinst op hoofdklasser Jong Achilles '29 treft Duno met het Gendtse De Bataven wederom een tegenstander uit de zondag hoofdklasse. De winnaar van het bekertreffen tussen Duno en De Bataven gaat dan in de achtste finale van de districtsbeker een thuiswedstrijd spelen tegen Alverna, een eersteklasser uit Wijchen.