• Dick Martens

Bekeravontuur WAVV eindigt bij 4e Klasser v.v. Activia

WAGENINGEN Voor WAVV eindigde het bekeravontuur in Twello. Op bezoek bij vv Aktivia, uitkomend in de 4e Klasse H, trok de ploeg van trainer Ronald Lieftink uiteindelijk met 3-1 aan het (verrassende) kortste eind. Door een doelpunt van Kevin van Woerkom nam WAVV nog wel de leiding, maar nog voor het rustsignaal kwamen de gasten op gelijke hoogte. Direct na rust nam de thuisclub de leiding en vlak voor rust werd de eindstand in blessuretijd nog op 3-1 bepaald. Verder dan een schot op de paal kwam WAVV niet meer.

 

Dick Martens

 

,,Een heel teleurstellend resultaat". Mopperde Lieftink. ,,Als je tegen een vierdeklasser speelt en je wint niet, doe je het natuurlijk niet goed. Ik heb veel jongens laten spelen, die de laatste weken al op de deur klopten. Dan zou het toch zaak moeten zijn dat zij zichzelf willen laten zien. Maar het gevoel, dat zij mijn ongelijk wilden bewijzen, had ik helemaal niet. Misschien moet ik het mijzelf verwijten dat ik te veel spelers buiten de basis heb gelaten. Maar nogmaals, je moet als je in de basis staat, wel uitstralen dat wat er ook gebeurd, wij ons niet door een vierdeklasser laten uitschakelen en de trainer laten zien dat het belachelijk is dat hij mij niet in de basis opstelt. Dieinstelling en intentie ontbrak echter.Jammer, ik had heel graag een ronde verder willen komen."

 

Foto: WAVV-trainer Ronald Lieftink (op archieffoto) was teleurgesteld in het feit, dat het team dat hij in het bekerduel met Activia in het veld bracht, niet bracht wat er van hen werd verwacht. Het betekende een 3-1 nederlaag en het einde van het bekeravontuur.