• Dick Martens

Bekeravontuur ONA '53 ten einde

WAGENINGEN Voor ONA '53 eindigde het bekeravontuur bij UNION in Nijmegen. Daar verloor de ploeg van trainer André Hagen met 3-1. Toch was Hagen niet ontevreden over het optreden van zijn ploeg en zag hij ondanks het verlies het vertrouwen toenemen. Dat zal de ploeg de komende wedstrijden nodig hebben. In de competitie zijn de Wageningers momenteel de hekkensluiter in de derde Klasse D (West1).

 

Dick Martens

 

In de aanloop naar het competitieduel van komende zondag tegen HDS had Hagen een aantal spelers, die met lichte blessures kampten, buiten de ploeg gelaten. ,,Mede daardoor kon ik ook weer wat andere spelers aan het werk zien", verklaart Hagen. ,,Ook zij deden het prima en dat geeft, evenals het spel van mijn ploeg gedurende de grootste gedeelten van de wedstrijd, toch vertrouwen. We speelden toch tegen de koploper van de derde Klasse D (Oost). Vanaf het begin deden we gewoon goed mee, kregen ook de eerste kans, maar zij maakten eigenlijk uit het niets de eerste goal. Nog voor rust werd het ook nog 2-0. Maar ook hadden wij de kans op de aansluitingstreffer. Helaas raakte Luuk van der Harst de paal."Ook in de tweede helft was het veelal een gelijk opgaande strijd, maar ook nu was het UNION dat scoorde (3-0). In de slotfase was het Calvin Heldernisse die met zijn doelpunt de einduitslag op 3-1 bepaalde.

 

 

Foto: ONA '53 trainer André Hagen zag zijn ploeg, in het bekerduel tegen UNION onderuit gaan. In Nijmegen werd het 3-1. Toch gaf het vertoonde spel van zijn ploeg vertrouwen richting het komende competitieduel. In Wageningen ontvangt ONA '53 dan HDS.