• Wodanseck verloor het thuisduel tegen De Veluwse Boys. Trainer Mart Gerrist was realistisch: ,,Het was een verdiende nederlaag. -

    Dick Martens

Wodanseck start competitie met nederlaag

WOLFHEZE Wodanseck heeft de eerste competitiewedstrijd verloren. In Wolfheze verloor de ploeg van de nieuwe trainer Mart Gerrist na een matige wedstrijd terecht met 0-2 van de Veluwse Boys.

KRAPPE SELECTIE Zonder de geblesseerde aanvoerder Thom van Dijk maar met een wedstrijdselectie van 14 spelers begon Wodanseck na twee nederlagen en een gelijkspel in de beker aan de competitie. De krappe selectie van trainer Gerrist had op de valreep nog een kwaliteitsinjectie gekregen met de komst van aanvaller Alex Munsters, die een verleden heeft bij RKVV Erp. Op Sportpark Duitsekamp kon Wodanseck geen moment aanspraak maken op een resultaat en wist de thuisploeg nauwelijks een kans te creëren. De bezoekers uit Garderen speelden zeker geen grootste wedstrijd, maar wisten tweemaal de goed keepende doelman Bartel Bennink te passeren.

REALISTISCH Trainer Gerrist was na afloop realistisch. ,,Dit is een behoorlijke teleurstelling en een verdiende nederlaag. Wij hebben nauwelijks in de wedstrijd gezeten en zelf niets gecreëerd. We misten Thom van Dijk duidelijk als aanspeelpunt, hoewel zijn vervanger Kevin van Mierlo hard gewerkt heeft. Vandaag moesten we helaas vlak voor de wedstrijd nog in de opstelling schuiven omdat twee spelers niet op tijd konden zijn. Het laatste half uur hebben we met een extra spits gespeeld, maar zonder resultaat. Doelman Bennink en laatste man Kevin Flisijn waren onze uitblinkers, dat zegt genoeg".

Zaterdag speelt Wodanseck uit tegen SC Valburg.