• Google Streetview

Wethouders openen samen vernieuwde centrum Renkum

RENKUM Inwoners van Renkum kunnen woensdag 20 maart aanwezig zijn bij de feestelijke opening van het vernieuwde centrum van Renkum. Deze start om 17.00 uur.

Wethouders Jasper Verstand en Leonie Rolink onthullen een kunstwerk in de Gedachtegang en brengen een toost uit op het mooier worden van het centrum. Aansluitend is er gelegenheid om langs de andere locaties te lopen die in het kader van het project Aanpak Renkum centrum vernieuwd zijn.

VAN IDEE NAAR ACTIE Vanaf 18.00 uur zijn alle ondernemers, organisaties en andere geïnteresseerden van harte welkom mee te denken over ideeën om van Renkum Centrum dé favoriete ontmoetingsplek te maken. Met een hapje en een drankje wordt als inspiratiemoment onder meer kort ingegaan op voorbeelden van andere centra.

INTERACTIEF ,,De aanwezigen gaan op een een interactieve manier aan de slag. Van idee naar actie. Want het gaat om samen doen", laten de organisatoren weten. De opening vindt plaats op woensdag 20 maart om 17.00 uur in de steeg bij de Action, Dorpsstraat 30, Renkum.

Het overleg 'Van idee naar actie' vindt plaats vanaf 18.00 uur in café/restaurant de Oude Post in de Dorpsstraat 9 in Renkum.