Voorjaarsmarkt bij De Molenberg

OOSTERBEEK Op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 15.00 uur houdt woonzorgcentrum Vilente De Molenberg in Oosterbeek haar jaarlijkse gezellige voorjaarsmarkt. ,,Iedereen is van harte welkom. Dit jaar willen we met de opbrengst een BeleefTV voor de bewoners aanschaffen'', vertelt Mirjam van Spanje.

Bezoekers van de voorjaarsmarkt vinden er leuke kraampjes met cadeautjes, speelgoed, kleding en diverse lekkernijen. ,,Er zijn ook mooie prijzen te winnen bij de loterij die door Oosterbeekse winkeliers ter beschikking worden gesteld. De hoofdprijs is een diner voor twee, aangeboden door restaurant De Oude Herbergh, waar wij heel blij mee zijn!'', zegt Mirjam. De loten zijn verkrijgbaar op de markt en de trekking vindt plaatst in De Molenberg om 14.00 uur.

Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers kijken elk jaar weer uit naar de voorjaarsmarkt. ,,Wij hebben een mooi doel dit jaar, dat is een BeleefTV voor de bewoners. Je kunt dit zien als een interactieve tafel, die mensen verbindt en ervoor zorgt dat het geheugen op een speelse manier wordt getraind. Wij hopen dan ook op een grote opkomst." Het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst van de markt.

Toegang: gratis. Locatie: Molenberg 2, Oosterbeek. Meer info 026 – 3334481.