• Presentatie deel 5 'Oosterbeek Beleeft!' in de Kantine in Oosterbeek.

    berrydereusfotografie.nl

Vijfde editie magazine Oosterbeek Beleeft

OOSTERBEEK In Restaurant De Kantine is tijdens een druk bezochte bijeenkomst afgelopen weekend de vijfde editie van het magazine Oosterbeek Beleeft verschenen. In het tijdschrift dat honderd pagina's telt, staan reportages, onthullingen en leuke weetjes over

Oosterbeek. In deze uitgave wordt uitvoerig ingegaan op de diverse hoog- en laagvliegers die het Airbornedorp huisvest.

In het magazine ditmaal onder andere reportages over de Oosterbeekse Harley Davidson club die onder aanvoering van eigenaar Osama van restaurant Belle Roma toertochten door Nederland maakt. Oscar Hollink vertelt alles over de plannen om in Oosterbeek een compleet nieuwe jachthaven aan te leggen. Ook is er een reportage over de rustieke camping Oosterbeeks Rijnoever. En in Oosterbeek Beleeft komt ook ondernemer Frans Gazendam aan het woord. Hij is de nieuwe eigenaar van café-restaurant Mimi's dat in februari door de

politie werd gesloten. Gazendam opent er binnenkort een nieuwe horecagelegenheid: Grand Café HOP; een afkorting van Het Oude Postkantoor. Bedoeling is dat de zaak eind juni open gaat.

Verder staat in het tijdschrift ook nog een reportage over een duurzame school in Oosterbeek, het Oosterbeekse volkslied, stuntvlieger Frank Versteegh, een modereportage van Oosterbeekse winkels met Oosterbeekse modellen en heel veel meer. Magazine Oosterbeek Beleeft verscheen vorig jaar september voor het eerst. Toen introduceerde uitgever Egbert Sloet het tijdschrift met een special over de Airborne Wandelmars.

Oosterbeek Beleeft wordt gemaakt door ervaren journalisten, onder wie Sandra van Maanen, Maria Koster, Frank 't Hooft en Telegraaf-journalist Pieter Ploeg. De fotografie is in handen van Berry de Reus en Jaro van Meerten. Lay-out werd verzorgd door Sloet zelf en Neline van Pernis. Het tijdschrift Oosterbeek Beleeft is verkrijgbaar bij Meijer & Siegers en bij Albert Heijn in Oosterbeek. De volgende editie komt eind augustus uit.