• Heerenstraat Theater

Vernieuwde website voor Heerenstraat Theater

WAGENINGEN Het Heerenstraat Theater heeft zijn website vernieuwd en dat biedt bezoekers veel voordelen. Het uiterlijk van www.heerenstraattheater.nl is fris, eigentijds en gebruiksvriendelijk. Online tickets kopen kan nu zonder in te loggen, en kost € 1,- minder dan aan de kassa in het filmtheater. Zo kunnen bezoekers hun voordelige ticket binnen twee minuten kopen.

Het filmaanbod van het Wageningse filmtheater blijft uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit. Van Oscarwinnaars zoals The Shape of Water, tot Arthousefilms als Les Gardiennes. Daarnaast vertoont het Heerenstraat Theater de nieuwste familiefilms voor jong en oud en zijn er vaak speciale evenementen zoals live opera en ballet.

Met Pasen organiseert het Heerenstraat Theater op Eerste Paasdag een paasbrunch met de film Mary Magdalene en op Tweede Paasdag de integrale uitvoering van de Matthäus Passion onder leiding van Reinbert de Leeuw.

Mary Magdalene vertelt het verhaal van een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. Maria Magdalena (Rooney Mara) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven en sluit zich aan bij de groep van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix).

De Matthäus-Passion is gecomponeerd door Johann Sebastian Bach en één van zijn bekendste werken.

Meer informatie:  www.heerenstraattheater.nl.