Thrillerdrama's in Movie W

WAGENINGEN Movie W draait tot en met dinsdag 4 oktober vier films, met een zondag-matinee.

THE NEON DEMON Barokke mix van horrorthriller en opgroeidrama over 16-jarig meisje dat het in het jaloerse en wellustige LA wil maken als model. Ze heeft iets onbeschrijflijks waardoor ze ver boven iedereen uitstijgt. Heftig en vol onvergetelijke beelden en bijzondere sferen. Te zien op woensdag 28 september om 20.30 uur.

LO AND BEHOLD Befaamd documentairemaker Werner Herzog werpt een antropologische blik op het fenomeen internet. Een afgewogen, complex portret van de digitale revolutie, met verrassende invalshoeken, dat aanzet na te denken over de tijd waarin we leven. Te zien op donderdag 29 september en zondag 2 oktober om 20.30 uur.

LES CHEVALIERS BLANCS Onthutsend, thrillerachtig drama rond het redden van Afrikaanse weeskinderen, over een ongemakkelijke werkelijkheid. Gebaseerd op de affaire L'Arche de Zoé in Tsjaad. Zonder een keurige afloop, je blijft nog lang met de handen in het haar zitten. Te zien op vrijdag 30 en dinsdag 4 oktober om 20.30 uur.

JULIETA Pedro Almovodars kleurrijke ode aan de depressie, waarin een moeder iedereen verliest die haar lief is. Een intense, diepe film die leert dat de mens altijd een mysterie zal blijven. Laat je meevoeren, en je wordt vele gedachten en gevoelens rijker. Te zien op zaterdag 1 oktober om 20.30 uur en zondag 2 oktober om 16.00 uur.

Locatie: Wilhelminaweg 3a en zie ook kijk op www.moview.nl.