• Theatergroep Tegendraads

Theatergroep Tegendraads biedt stoelen ter adoptie aan

WAGENINGEN Theater Tegendraads is de theatergroep voor mensen met een beperking in Wageningen en omgeving. Binnenkort starten zij in een ruimte van het voormalig pand van 't Venster aan de Generaal Foulkesweg 42a in Wageningen. Omdat meer geld nodig is, kan iedereen een stoel adopteren.

Het het voormalig pand van 't Venster is volgens Tegendraads 'een prachtige plek waar wij onze stukken kunnen gaan maken'. Tevens is het de bedoeling om deze plek te gaan delen met andere creatievelingen in de omgeving. Een plek waar op een laagdrempelige manier mooie dingen kunnen worden gemaakt. Echter moet er nog wel wat gebeuren voordat deze plannen kunnen starten. De ruimte moet geschilderd worden en er moet een nieuwe vloer in. En uiteraard moeten er stoelen komen zodat deze ruimte net als vroeger weer als presentatieruimte kan worden ingezet. Theater Tegendraads heeft helaas niet alle middelen om deze opknapbeurt zelf te bekostigen en daarom hebben ze een project bedacht waarin anderen hen kunnen helpen deze ruimte geschikt te maken voor onze acteurs en actrices. Daarnaast werken ze mee aan een plek in Wageningen die gebruikt kan worden door andere artistieke projecten in Wageningen.

Om hen te steunen kan iedereen nu een stoel adopteren. Er zijn vijftig stoelen beschikbaar. De naam komt echt op een stoel te staan en de donateur ontvangt een gratis kaartje voor de eerste voorstelling.

Meer op www.theatertegendraads.nl/adopteereenstoel.