• ETTEN-LEUR - In Theater Nieuwe Nobelaer is de perspresentatie gehouden van Suske en Wiske. FOTO LEVIN DEN BOER - PERSFOTO.NU

    Levin den Boer
  • ETTEN-LEUR - In Theater Nieuwe Nobelaer is de perspresentatie gehouden van Suske en Wiske. FOTO LEVIN DEN BOER - PERSFOTO.NU

    Levin den Boer

Suske en Wiske De Musical in Junushoff

WAGENINGEN Suske en Wiske vieren dit jaar hun zevenstige verjaardag. Ter ere van dit feestelijke jaar komen de striphelden dit seizoen naar Theater Junushoff. Vrijdag 11 maart staan ze om 19.30 uur op de planken in Grote Zaal Junushoff met de familiemusical 'De Circusbaron'. Een voorstelling vol spanning, avontuur, humor en fijne muziek die je niet meer uit het hoofd krijgt.

Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik is dit keer echter niet van de partij, want zijn komisch talent is namelijk in de smaak gevallen bij de ringmeester van een groot circus (Ben Cramer) die Lambik een baan als clown, ofwel circusbaron aanbiedt. Lambik neemt de baan aan, maar ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Hij besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het circus, vol list en bedrog. Zouden deze helden ook dit avontuur weer tot een goed einde kunnen brengen?

De cast bestaat onder meer uit musicalster Ben Cramer, die eerder al te zien was in succesvolle musicalhits als 'The Phantom of the Opera' en 'Aïda'. In deze voorstelling neemt hij de rol van de sluwe ringmeester van het circus voor zijn rekening. Suske en Wiske en de Circusbaron is een voorstelling vol vrolijke muziek, de typische Suske en Wiske-humor en een spannend verhaal; een onvergetelijke voorstelling voor het hele gezin.

WEDSTRIJD Doe mee en maak een eigen Suske en Wiske stripverhaal. Maak kans op fantastische prijzen. Download het wedstrijdformulier op www.suskeenwiskedemusical.nl. Doe je deze vóór de voorstelling in de speciale brievenbus in de foyer van het theater, dan maak je kans op een extra Suske en Wiske-pakket uitgereikt op het podium.

Reserveren en meer informatie: www.junushoff.nl