• Renkum Leeft
  • Renkum Leeft

Renkum Leeft presenteert 'Renkum Proeft de Zomer' en 'Renkum Sings-a-long'

RENKUM Renkum Leeft organiseert in samenwerking met de regionale en lokale winkeliers en horecagelegenheden op vrijdag 30 juni van 17.00 tot 20.00 uur weer een proeverij onder de naam 'Renkum Proeft De Zomer"\'. Na het succes in 2013 en 2015 pakt Renkum Leeft weer groots uit. Het Dorpsplein wordt weer in culinaire stijl gedompeld en ook op diverse plekken in de Dorpsstraat staat het verwennen van de smaakpapillen centraal.

Alle lekkerbekken verzamelen in de Dorpsstraat dus, waar ondernemers hun heerlijkheden zullen uitstallen. Van de overheerlijke Renkumse Molenkoek tot culinaire hoogstandjes, hartig of zoet: voor iedereen valt er wel iets te smikkelen tijdens Renkum Proeft De Zomer. Een zakje met vijf muntjes kost 3 euro, met tien muntjes kost 6 euro. De deelnemers bepalen zelf hoeveel muntjes ze vragen voor een hapje.

Om 17.00 uur geeft wethouder Jasper Verstand het startsein dat het smaakfestijn geopend is.

MEEZINGFESTIJN Nieuw dit jaar en uniek in Renkum is de 'Renkum Sings-a-Long'. Na de heerlijkheden van Renkum Proeft is het lekker om nog even na te genieten. De bezoekers kunnen blijven hangen op het Dorpsplein. Vanaf 20.00 uur schalt muziek uit de boxen en verschijnen songteksten op grote schermen. Iedereen kan meezingen uit volle borst met evergreens en recente hits. Ook de Hollandse hits zullen niet ontbreken.

Uitgebreide informatie via deze website.