'Pirates & the Caribbean cocktails' in Heerenstraat

WAGENINGEN Filmliefhebbers met een voorliefde voor piraten, cocktails en een limbodansfeestje kunnen hun hart ophalen in het Heerenstraat Theater. In de spectaculaire avonturenfilm Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge keert Johnny Depp terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow. Het Wageningse filmtheater vertoont de film al op 24 mei, tijdens de speciale voorpremière-avond 'Pirates & Caribbean cocktails'.

Naast de filmvoorstelling zijn er Caribbean cocktails in de pauze en bezoekers kunnen limbo dansen in het theatercafé. Als klap op het kraaiennest, maken gasten die verkleed komen als piraat kans op een mooie prijs.

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in de legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronome en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de koninklijke marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Kaarten inclusief een Caribbean cocktail: 14,50 euro; Cineville-pashouders 5 euro. Meer info: www.heerenstraattheater.nl.