• ChristenUnie Wageningen

Peter de Haan opnieuw lijsttrekker ChristenUnie Wageningen

WAGENINGEN Raadslid Peter de Haan voert de kandidatenlijst aan voor de ChristenUnie in Wageningen. Op deze lijst staan zeventien Wageningers uit zeven verschillende kerkgenootschappen, vijf vrouwen en vier studenten.

De Haan zit sinds 2011 namens de ChristenUnie in de Wageningse gemeenteraad en wil zich graag weer vier jaar inzetten voor de stad. „Het verkiezingsprogramma heet 'Waarde(n)vol Wageningen'. We zien veel dat van waarde is en waar we zuinig op moeten zijn. Dan denk ik aan de mantelzorgers en vrijwilligers, aan relaties en opgroeiende kinderen, aan de groene omgeving en duurzaamheid."

De top van de lijst bestaat verder uit Monique Heger (2), de studenten Gersom van der Elst (3) en Marije Hardenbol (4) en het gezicht van stichting Present Wageningen Moniek Kars (5). De verdere lijst bestaat uit:

6. Simon Frans de Vries7. Sulti Keijzer-Lohmann8. Jan van Harten9. Leonie Schenkel10. Henk Parmentier11. Herman van Eck12. Hilko van Hell13. Karel Smouter14. Bart Arens15. Jan van den Berg16. Jan Dijkstra17. Jan van Schaik