• Vincent van Oostrum van de Renkumse Huurders Vereniging, wethouder Jasper Verstand van de gemeente Renkum en directeur bestuurder Eric Angenent van Vivare ondertekenen de prestatieafspraken.

    Gemeente Renkum

Partijen maken nieuwe woonafspraken

RENKUM De gemeente Renkum en woningbouwcorporatie Vivare willen de komende jaren in totaal honderd nieuwe en duurzame woningen bouwen. Dat is een van de uitkomsten van nieuwe afspraken die de partijen samen met de Renkumse Huurdersvereniging maakten.

Jaarlijks actualiseren de gemeente Renkum, Vivare en de Renkumse Huurders Vereniging de afspraken die de basis vormen voor de samenwerking. Vivare is met bijna 3000 huurwoningen de belangrijkste woningbouwcorporatie in de gemeente Renkum.

ZONNEPANELEN Bewoners van huurwoningen mogen onder voorwaarden zelf zonnepanelen installeren als de woning daarvoor geschikt is. Ook gaan de gemeente Renkum en Vivare op zoek naar twee complexen waar collectieve opwekking van zonne-energie mogelijk is.

Wethouder Jasper Verstand: ,,De gemaakte afspraken vormen een goede basis om ook de komende jaren constructief met Vivare en de Renkumse Huurders Vereniging samen te werken en zo te komen tot meer duurzame, levensloopbestendige woningen."