• Politie

Overval op winkel in Renkum: politie zoekt getuigen

RENKUM Drie onbekende mannen hebben maandag 21 januari een winkel aan de Dorpsstraat in Renkum overvallen. Dat meldt de politie donderdag 31 januari, tien dagen na de overval. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 17.45 uur kwamen drie mannen de winkel binnen. Na enige tijd in de winkel te hebben rondgelopen wist een van de mannen ongemerkt naar het magazijn van de winkel te lopen. Even later liep een medewerkster naar het magazijn en kwam daar de man tegen. Hij bedreigde haar met geweld waarna hij doorliep en het pand verliet. Nadat de mannen de winkel hadden verlaten zag de medewerkster dat spullen weg waren. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

SIGNALEMENTEN Van de daders is het volgende signalement bekend. Man 1 is een blanke man van ongeveer 25-30 jaar oud. Hij heeft volle wenkbrauwen en heeft een tatoeage onder het oog (onbekend links of rechts). Hij droeg een lichtblauwe jas. Man 2 is ook blank, ongeveer 20 jaar oud en hij had een muts op zijn hoofd. Man 3 is blank, ongeveer 28-30 jaar oud en ook hij had een muts op. Hij had rimpels en een onverzorgd voorkomen.

INFORMATIE De politie vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen. Dat kan via tel. 0900-8844 of via het online tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.