• Movie W

Opwindende liefdesthriller in filmhuis Movie W

WAGENINGEN Movie W draait tot en met dinsdag 28 maart vier films.

A STREET CAT NAMED BOB Waargebeurd verhaal waarin Bob, een echte kat, het leven van een verslaafde Londense straatmuzikant weer op de rit weet te krijgen. Mooie mix van feelgood en de donkere kanten van het afkicken. Te zien woensdag 22 maart 20.30 uur.

THE HANDMAIDEN Opwindende liefdesthriller over een jonge vrouw die wordt ingehuurd als dienstmeisje door een Japanse erfgename, maar door een meesteroplichter stiekem wordt betrokken bij een complot om haar te bedriegen.

Onweerstaanbaar verhaal tijdens de kolonisatie van Zuid-Korea in de jaren '30, prachtig ontworpen en seksueel bevrijdend. Te zien donderdag 23 en zaterdag 25 maart 20.30 uur.

PATERSON Poëtisch, droogkomisch portretdrama over het dagelijks leven van een busschauffeur die zijn indrukken in gedichten beschrijft. Betoverend mooie lofzang op het alledaagse, over hoe wonderlijk dat kan zijn. In de typerende Jarmusch-stijl die toont dat in de kleinste details poëzie zit. Te zien vrijdag 24 en maandag 27 maart 20.30 uur.

ZAATARI DJINN Zeldzaam intiem portret van een vluchtelingenkamp in de verzengende woestijn, vanuit het perspectief van vier kinderen die de werkelijkheid en de toekomst rooskleuriger zien dan de volwassenen. Te zien zondag 26 en dinsdag 28 maart 20.30 uur.

Kijk op moview.nl en kom naar Wilhelminaweg 3a.