Oosterbeek-Noord krijgt glasvezel

OOSTERBEEK Ook Oosterbeek-Noord krijgt glasvezel. Vanaf 5 oktober gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber bij de woningen binnen het aansluitgebied van Oosterbeek-Noord langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Oosterbeek worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Via de postcodecheck op www.eindelijkglasvezel.nl/oosterbeek zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten. Op deze website kunnen inwoners ook een eigen MijnGlasvezel-account aanmaken om de planning van de aanlegwerkzaamheden op hun adres te volgen. Als de glasvezelvoorbereider is langs geweest, kunnen inwoners hier ook een plaatsingsrapport downloaden.

Donderdag 8 oktober houdt Reggefiber van 19.00 tot 21.00 uur een Glasvezelavond in Zalencentrum Lebret aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek. Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in Oosterbeek-Noord. Om 19.30 uur wordt er een presentatie gegeven. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt aan het Raadhuisplein.

In Oosterbeek-Zuid is de aanleg in volle gang. Momenteel wordt er druk gegraven aan de Utrechtseweg. Woensdag 7 oktober is de aannemer tussen 16.00 en 20.00 uur aanwezig bij het glasvezelinformatiepunt aan het Raadhuisplein, tijdens het inloopspreekuur. Alle inwoners uit Oosterbeek-Zuid zijn van harte welkom om hun vragen over de aanlegwerkzaamheden te stellen of eventuele klachten te melden.

Kijk voor meer informatie over glasvezel in oosterbeek op www.eindelijkglasvezel.nl/oosterbeek.