Onbeperkt naar de film in het Heerenstraat Theater met Cineville

WAGENINGEN Filmliefhebbers in Wageningen en verre omstreken kunnen vanaf 1 september hun hart ophalen. Het Heerenstraat Theater neemt vanaf dan deel aan Cineville. Voor een vast bedrag per maand kunnen alle films van het Wageningse filmtheater worden bezocht. Met het Cineville lidmaatschap kunnen filmfanaten ook in 35 andere filmtheaters in Nederland naar de film gaan.

De komst van Cineville naar Wageningen wordt aankomende zondagavond 16 augustus al gevierd tijdens de Algemene Introductie Dagen (AID) voor (nieuwe) studenten in Wageningen. Daar organiseert Cineville in samenwerking met het AID bestuur en het Heerenstraat Theater een openluchtvoorstelling met een exclusieve voorpremière van Woody Allen's nieuwste film Irrational Man. Toegang is gratis en iedereen is welkom. De film is vanaf 20 augustus dagelijks te zien in het Heerenstraat Theater.

In Gelderland is Cineville in drie steden vertegenwoordigd. Naast het Heerenstraat Theater kunnen pashouders onbeperkt naar de film in Focus Filmtheater in Arnhem en Lux in Nijmegen. Na de lancering in Amsterdam in 2009 breidde Cineville uit naar onder andere Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden en Maastricht en dus ook in Gelderland. Voor de reislustige pashouder biedt het lidmaatschap vanaf 1 september dus nog meer keuze: dan geeft de Cinevillepas onbeperkt toegang tot 36 filmtheaters in vijftien steden door heel Nederland. Een Cinevillepas kost 19 euro per maand en hiermee kunnen alle films in de deelnemende filmtheaters bezocht worden.

www.heerenstraattheater.nl