• berrydereusfotografie.nl
  • berrydereusfotografie.nl
  • berrydereusfotografie.nl
  • berrydereusfotografie.nl
  • berrydereusfotografie.nl
  • berrydereusfotografie.nl

NK Metselen in Oosterbeek van start

OOSTERBEEK Vierdejaars vmbo-leerlingen Bouwtechniek zijn donderdag begonnen aan hun NK Metselen. In hun voorronde bij Revabo in Oosterbeek, proberen ze ene plek in de finale te bereiken. Het NK duurt twee dagen, morgen wordt de winnaar bekend gemaakt.

De voorronde in Oosterbeek is de eerste van in totaal negen regionale voorronden. Opdracht is in twee dagen een opgegeven metselwerkstuk te realiseren. Een vakjury beoordeelt de metselwerkstukken tijdens het metselen en na voltooiing op kwaliteitsaspecten, maar ook beroepsuitstraling en werkplekverzorging komen aan bod.

Op vrijdag 18 januari is iedereen vanaf 15.00 uur van harte welkom om een deel van de wedstrijd bij te wonen. Om 20.00 uur wordt tijdens een feestelijke afsluiting de winnaar van de voorronde bekend gemaakt. De winnaar plaats zich direct voor de finalewedstrijd in Ede.

FINALE Regionale winnaars kwalificeren zich voor deelname aan de landelijke finale. Zij ontmoeten elkaar tijdens een driedaags metselevenement dat dit jaar naar Ede gaat. Inzet voor deze allesbeslissende strijd is de wisseltrofee De Zilveren Troffel. Deze prijs verzekert eeuwige roem en een gouden toekomst als metsel-vakman.

Informatie over de wedstrijdlocaties, het verloop van de wedstrijden en over de deelnemers, is te vinden op www.metselwedstrijden.nl. Bezoekers aan de metselwedstrijden zijn van harte welkom.