• Belmondo

Nieuwe website Belmondo Festival Wageningen

WAGENINGEN Voor de zevende editie van het Belmondo Festival is een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website biedt mogelijkheden om al het nieuws te vermelden en terug te blikken op eerdere edities.

Op zondag 11 juni vindt de volgende editie van het Belmondo Festival vanaf 13.00 uur plaats in het Arboretum Belmonte in Wageningen. Dit evenement biedt voor zowel Nederlandse als internationale artiesten en (studenten)gezelschappen uit Wageningen een prachtige gelegenheid om zich op een unieke locatie aan het publiek te presenteren. Dat kan dus al voorafgaand aan het festival op www. belmondofestival.nl

OPROEP De aanmeldingen komen inmiddels volop binnen, maar de organisatie nodigt artiesten en gezelschappen nog tot begin van het nieuwe jaar uit om deel te nemen aan het programma. Op de website www.belmondofestival.nl vindt men op de pagina Contact de juiste contactgegevens voor aanmelding.

Particulieren of organisaties die met een kraam willen deelnemen aan de internationale fair, kunnen eveneens contact opnemen met de organisatie.

De organisatie is in handen van Stichting Belmondo Festival, verbonden aan Rotaryclub Wageningen-Bergpoort en enthousiaste vrijwilligers uit andere serviceclubs.