• PvdA Wageningen

Mathilde Maijer lijsttrekker PvdA Wageningen

WAGENINGEN De ervaren politica Mathilde Maijer is bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 de lijsttrekker van de PvdA Wageningen. Zij wordt geflankeerd door de directeur van Park Lingewaard en hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst Jan Willem Kamerman. De echte Wageningse volksvertegenwoordiger Petra van Amersfoort neemt plek 3 in. Op plek 4 komt de onderneemster Yvonne Drissen en op 5 de student Jan Daenen. Zij worden geflankeerd door een team van gedreven en passievolle politici die allemaal achter de verbindende boodschap van de PvdA staan.

,,De PvdA kan trots zijn op deze lijst. Het is een sterke mix van ervaren politici, nieuwkomers, mannen, vrouwen, jong, oud, student en geboren Wageningers. We verbinden zo op onze lijst de hele stad. Ook hoger op de lijst zien we bekende Wageningse namen die geloven in de verbindende boodschap van de PvdA", aldus voorzitter Naber.

De PvdA is op dit moment de grootste oppositie partij in Wageningen met 3 zetels. De gemeenteraadsverkiezingen zijn volgend jaar op 21 maart.