Live Ballet in het Heerenstraat Theater

WAGENINGEN Het Heerenstraat Theater neemt bezoekers op 12 november mee voor een live uitvoering van vier spannende balletten vanuit het Royal Opera House in Londen. Het gevarieerde programma wordt uitgevoerd door The Royal Ballet. Het Wagenings filmtheater vertoont dit in de hoogste beeld en geluidskwaliteit zodat bezoekers het beleven alsof ze er in Londen bij zijn.

Vier Balletten worden er vertoond: Carlos Acosta focust op de dramatische essenties van liefde, jaloezie en wraak in deze nieuwe productie van Carmen, Liam Scarlett heeft Lowell Liebermann's spannende Piano Concerto No. 1 gebruikt ter inspiratie voor zijn gelijknamige Viscera, Afternoon of a Faun beeldt twee dansers uit die geabsorbeerd zijn door hun eigen reflecties en aangetrokken zijn tot elkaar, Tchaikovsky pas de deux gebruikt een muziek fragment die gecomponeerd is in 1877 voor het ballet Swan Lake.

Kaartprijs (inclusief een hapje en een drankje) is 23,50 euro per persoon. Houders van een Cinevillepas, betalen slechts 16,50 euro per ticket. Aanvang 20.15 uur. Alle opera's en balletten worden vertoond op de begane grond in zaal 1. Meer informatie op www.heerenstraattheater.nl