Leden D66 Renkum stellen verkiezingsprogramma vast

RENKUM Vernieuwend Verbinden, dat is de titel van het verkiezingsprogramma van D66 Renkum. De leden van de afdeling hebben het programma deze maand vastgesteld.

Lijsttrekker Jasper Verstand is trots op het ambitieuze verkiezingsprogramma: ,,Het verkiezingsprogramma is tot stand gekomen na veel gesprekken en bijeenkomsten met inwoners en ondernemers in de gemeente. Ook digitaal konden inwoners een bijdrage leveren aan het verkiezingsprogramma. Dit heeft geleid tot een breed gedragen programma maar veel inwoners zich in zullen herkennen." Het programma bevat naast veel concrete punten die de partij de komende vier jaar wil bereiken ook een visie op de samenleving.

Jasper Verstand hierover: ,,D66 vertrouwt op de eigen kracht en ontwikkeling van mensen en wil dat de gemeente deze kracht, vindingrijkheid en creativiteit ondersteunt. Tegelijkertijd zien we dat de structuren waar mensen elkaar vinden en waarop zij kunnen terugvallen verdwijnen. We willen mensen helpen bij het vinden van hun weg in deze complexe tijd. We willen werken aan een sterke gemeente, die schouder aan schouder met de inwoners naar oplossingen zoekt, aanspreekbaar is, verantwoordelijkheid neemt en de goede antwoorden vindt op lastige vragen.

In dit verkiezingsprogramma geven wij aan hoe wij denken dit te moeten doen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met dit programma en onze kandidaten hier een stevige bijdrage aan kunnen leveren zodat het leven in onze mooie gemeente nog een stukje mooier wordt."