Lancering verbindende wandelroute: Spoor naar (T)huis

WAGENINGEN In Wageningen wordt zaterdag 10 september een nieuwe wandelroute gelanceerd: Spoor naar (T)huis. Het is een initiatief van enkele inwoners van Wageningen, THUIS en het Odensehuis om het wandelen in de eigen woonomgeving te stimuleren.

Iedereen kan de route met of zonder de wandelkaart lopen. Bij het ontwerp is echter speciaal rekening gehouden met de wensen van ouderen, zodat ook zij de wandelroute Spoor naar (T)huis kunnen lopen. De route loopt langs diverse rustpunten en locaties waar u even kunt pauzeren en koffie drinken. De pauzeplekken en bankjes onderweg staan op de kaart afgebeeld, zodat het duidelijk is waar er even uitgerust kan worden: Belmonte serviceflat, het Odenshuis, Zideris Eigenhandig, THUIS en het Grand café de Vrienden.

Op 10 september kunt u de wandelkaart gratis afhalen bij het Buurtjesfestival op de Molenmarkt en uitproberen. De wandeling zal die dag vier keer gelopen worden. De wandeling start om 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Voor iedere groep die mee wandelt staat er een goed gevulde picknickmand klaar om onderweg samen van te genieten. Na de lancering op 10 september zal de kaart gratis verkrijgbaar zijn bij de genoemde locaties en het stadskantoor. Wij hopen u te mogen ontmoeten in de toekomst om samen het spoor naar (T)huis te lopen.