• berrydereusfotografie.nl

Gratis prentenboek voor kinderen

RENKUM Kinderen bij Peuterplein Kinderopvang Renkum werden vrijdag voorgelezen door wethouder Hermine van den Berg. Zij reikte het eerste exemplaar uit van het gratis prentenboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou. Het gratis prentenboek wordt uitgegeven door gemeente Renkum, in samenwerking met de boekwinkels in Renkum, Oosterbeek en Doorwerth. 

Binnenkort ontvangen kinderen van 0 tot 7 jaar per post een voucher, waarmee zij gratis het prentenboek van Sam McBratney en Anita Jeram kunnen ophalen bij één van de deelnemende boekwinkels.

GEEF EEN BOEK CADEAU Met het gratis prentenboek wordt aangesloten bij het landelijk initiatief Geef een (prenten)boek cadeau'. Ieder jaar wordt landelijk in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar twee euro. Op initiatief van The Readshop in Doorwerth is, met boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek en de Bruna in Renkum, een samenwerking ontstaan met de gemeente Renkum.

GRATIS BOEK De gemeente Renkum ondersteunt de missie en heeft daarom besloten de boeken gratis ter beschikking te stellen aan alle kinderen (0 tot 13 jaar) in de gemeente.  Kinderen tussen 8 en 12 jaar konden in februari het jeugdboek Ronja de Roversdochter gratis ophalen.