• Roland Heitink
  • Roland Heitink
  • Roland Heitink

Gewelddadige beroving in Doorwerth

DOORWERTH In Doorwerth is maandagmiddag een 45-jarige inwoner uit diezelfde plaats slachtoffer geworden van een beroving. De beroving vond plaats tegen 16.00 uur op de parkeerplaats nabij het appartementencomplex de Reigerberg. Het slachtoffer stapte uit zijn auto en werd direct door twee mannen bedreigd met geweld, waarbij zijn tas werd afgepakt. De mand raakte licht gewond.

ZOEKTOCHT De politie was vrij snel ter plaatse en heeft in de directe omgeving naar de daders gezocht. Dit heeft helaas niet tot aanhoudingen geleid. De mogelijkheid bestaat dat de daders over het hek, dat het appartementencomplex scheidt van het bos, zijn geklommen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan, maar dat heeft vooralsnog niets opgeleverd.

GETUIGEN De politie wil graag in contact komen met mensen die denken iets gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844. Wie informatie liever anoniem meldt, kan dit doen via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.