• Roy Beusker

The Full Monty in Junushoff

WAGENINGEN The Full Monty: een schaamteloos grappige en niets verhullende musical. Overal waar de Full Monty-mannen komen worden ze in de armen gesloten door het publiek. Het is een aanstekelijke, pikante, maar ook ontroerende musical met swingende songs. Dinsdag 13 februari te zien in Theater Junushoff.

Geen baan meer, geen vrouw meer en als je de alimentatie niet snel ophoest straks ook geen kind meer. Uitzichtloos? Welnee. Je begint gewoon een stripact.

U kent 'm vast, de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 waarin de ontslagen Berry een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij 'The Chippendales'. Met zijn beste vrienden, die in hetzelfde schuitje zitten, bedenkt hij een stripact. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven. Net als de film is de musical wereldwijd een hit en acht jaar geleden in Nederland een grote publiekstrekker. Grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor 'The Full Monty'? Met een heerlijke cast met o.a.: Joey Ferre, Brigitte Heitzer , Ad Knippels, Brigitte Nijman en Dennis Willekens kunt u genieten op dinsdag 13 februari in de Grote Zaal van Theater Junushoff van een aanstekelijk, pikant en ontroerend avondje theater.

LADIES NIGHT Dames let op! Theater Junushoff organiseert een Ladies Night bij de musical 'The Full Monty'. Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijk welkomstdrankje. Er zijn stands met accessoires, fashion, beauty en een demo-aerial-yoga. Compleet met bubbels & snoepzoenen en als klap op de vuurpijl …. een meet en greet met de acteurs. De Ladies Night bij Junushoff is het gezelligste avondje uit met vriendinnen