• Bar

Eerste optreden in opgeknapte muziektent Heelsum

HEELSUM Nadat in samenspraak met de Gemeente Renkum in 2016 de muziektent is overgegaan in stichting Muziektent Heelsum is er veel werk verricht om er een dorps karakter van te maken.

De stichting heeft financiële bronnen aangeboord, om het plafond en de verlichting te vernieuwen, het schilderwerk werd uitgevoerd door de plaatselijke schilders Jansen en Menting. Enthousiaste vrijwilligers vormen het Tuinteam en zorgen voor het onderhoud, de firma Wassingmaat heeft vrijblijvend de besnoeiing van de hagen voor haar rekening genomen.

Het cateringteam bestaat uit voornamelijk dames die bij elke activiteit voor de inwendige mens zorgen. De gemeente heeft opnieuw vaste beplanting aangebracht en het oude hek rondom de muziektent geheel vernieuwd. Ook is o.m. het dak gerepareerd en een nieuwe smeervloer en een nieuw luik aangebracht.

Het eerste muzikale optreden vind plaats op zondag 13 mei , tijdens het lunchconcert van 12.30-14.00 uur treed op the New Black & White Dance Orchestra, een 11 mans formatie met muziek uit de jaren 20. Info: www.muziektentheelsum.nl.