• Eigen foto

Droomreis Wageningse kinderen naar Efteling

WAGENINGEN  ,,Bedankt voor het organiseren van dit droomreisje. Als je als ouder geen vakantie kunt bieden voor je kind, is dit heel fijn". Deze reactie kregen de leden van het organisatieteam van één van de deelnemers. Dit geeft goed weer hoe mooi de dag op 17 augustus is geweest, waarop 150 kinderen, jongeren en ouders hebben genoten van de Efteling.

Uitgezwaaid door locoburgemeester Lara de Brito vertrok de groep in twee bussen naar Kaatsheuvel. Alles werkte mee om de dag mooi te maken: het weer, de sfeer en de attracties voor elke leeftijd.

Het Droomreisje werd georganiseerd door een subcommissie van de Stichting Wageningen City of Cultures en mede mogelijk gemaakt door sponsoring van  WSIDA van Kerknet Wageningen - Werkgroep Vakantiegeld Delen Wageningen, Rotary Wageningen Bergpoort, De diaconie van de Protestante Gemeente te Wageningen en de Stichting RK Jeugdbelang en verschillende Wageningse ondernemers en de opbrengst van het Iran festival. De lunchpakketten werden deels gesponsord door Albert Heijn en verpakt in zakjes van opticiën Bril29.

Het was een geweldige dag voor iedereen. Ook een tweede reisje kan worden georganiseerd en staat gepland voor 29 september. Degenen, die op de wachtlijst staan, worden binnenkort geïnformeerd.

.