• IJsvorming tussen houten goot waterval Oosterbeek.

  Yvonne Waardijk
 • Uiterwaarden bij Wageningen met Wageningse Berg op de achtergrond, 22 januari 2017.

  Jurriën van Beek
 • Renkums beekdal, 17 januari 2017.

  Jantien Veldman
 • De winnaars van de weerfotowedstrijd van Ede Stad.nl, Veenendaalse Krant.nl en Hoog en Laag.nl met metoroloog Reinier van den Berg.

  Karin van Beek/ACV Groep

Drie winnaars weerfotowedstrijd Hoog en Laag.nl

WAGENINGEN/RENKUM Bijna 150 winterfoto´s ontving de redactie van Hoog en Laag.nl voor de weerfotowedstrijd, in samenwerking met ACV Groep (onder meer verantwoordelijk voor gladheidbestrijding) en MeteoGroup.

Een jury nomineerde tien foto´s, waaruit drie winnaars werden gekozen. De winnende foto´s van Yvonne Waardijk (ijsvorming bij waterval Oosterbeek), Jurriën van Beek (schaatsen kijken en schaatsen rijden op uiteraarden bij Wageningen) en Jantien Veldman (Renkums beekdal) zijn hierboven te zien.

De eerste, tweede en derde plek zijn goed voor VVV-bonnen van respectievelijk 50, 30 en 15 euro en een uitvergrote foto op canvasdoek. De drie winnende fotografen ontvingen hun prijs woensdagmiddag bij MeteoGroup in Wageningen, waar ze ook een rondleiding kregen van meteoroloog Reinier van den Berg. Hij schreef in de wintermaanden wekelijks een weercolumn voor Hoog en Laag.nl.

Alle ingezonden foto´s zijn te zien in een fotoalbum.