• BDU media

Drie jonge Wageningers hoog op lijst D66 Gelderland

WAGENINGEN Drie jonge Wageningers staan hoog op de kieslijst van D66 Gelderland. Met Antoon Kanis (plek 3), Sara Panis (plek 8) en Frank van Rossum (plek 11) is Wageningen goed vertegenwoordigd op de kieslijst van de democraten. Lijsttrekker Michiel Scheffer: ,,Antoon, Sara en Frank zijn drie jonge bevlogen kandidaten die weten wat er in Gelderland speelt.''

Kanis zit nu ook al in de Provinciale Staten en is woordvoerder voor onder meer landbouw, natuur en klimaat. Hij is met 28 jaar op dit moment het jongste Statenlid van Gelderland. Panis is op dit moment fractievolger voor D66 Wageningen en secretaris van D66 in de Gelderse Vallei. Van Rossum is ook al enkele jaren actief voor de Democraten in Wageningen. Zo was hij één van de oprichters van de Wageningse afdeling van de Jonge Democraten en is hij de lokale campagneleider voor de komende verkiezingen.

Verder is ook Monique Zwetsloot uit Wageningen (plek 30) bij de Gelderse democraten verkiesbaar voor de provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. De volledige kandidatenlijst is hier te vinden.