• Stibat

Doorwerthse wint reischeque met inleveren lege batterijen

DOORWERTH Erik Pas uit Doorwerth heeft een reischeque ter waarde van 2500 euro gewonnen met het inleveren van lege batterijen. De Doorwerthse heeft inmiddels een reis naar Oman op de planning staan. 

,,Waar ik de batterijen bewaar? In mijn auto! Als ik dan mijn auto opruim, gaan ze in de inzamelbak", lacht prijswinnaar Elis. ,,Ik wist dat de actie bestond, drie jaar geleden won ik al eens een Pluim. Nooit verwacht dat ik nog eens zou winnen. We willen echt iets bijzonders doen met de reischeque, wat verder reizen. Het idee is nu om naar Oman te gaan met z'n tweeën. Dat is een van de weinige Arabische landen waar ik nog niet ben geweest. Het is er mooi, niet heel toeristisch en er is volop cultuur. Mooie actie van Stibat."

LEGE BATTERIJEN Stibat verloot elke maand één reischeque van 1000 euro, twee van 500 euro en honderd Pluim-cadeaubonnen onder inleveraars van lege batterijen. In december 2018 hield Stibat daarnaast voor het eerst een speciale Batterij-Nieuwjaarsloterij met een hoofdprijs van 2500 euro. Consumenten maken kans op een prijs door tien lege batterijen in een zakje te doen, samen met hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op een briefje. Vervolgens leveren ze dit zakje in bij een van de vele inleverpunten, bijvoorbeeld: de supermarkt, bouwmarkt of drogist. De gerechtsdeurwaarder selecteert elke maand 103 gelukkige winnaars vanuit het batterijensorteercentrum in Lelystad.