• Archief BDUmedia

Donaties voor Airborne Museum en Harmonie

OOSTERBEEK Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft aan 67 projecten op het gebied van cultuur en natuur een totaalbedrag van 189.628 euro toegekend. Enkele toekenningen zijn gedaan uit CultuurFondsen op Naam. Ook enkele 'Renkumse' organisaties kunnen een donatie tegemoet zien.

Zo krijgt de Stichting Airborne Museum in Oosterbeek een bedrag van 5000 euro. Het geld kan besteed worden aan de tentoonstelling For Valour. Ook de Koninklijke Harmonie Oosterbeek kan een donatie tegemoet zien, het bedrag van 750 euro

Zo krijgt de Stichting Airborne Museum in Oosterbeek een bedrag van 5000 euro. Het geld kan besteed worden aan de tentoonstelling For Valour. Ook de Koninklijke Harmonie Oosterbeek kan een donatie tegemoet zien, het bedrag van 750 euro mag gebruikt worden voor het concert HRFSTWND in Musis Sacrum. De Stichting InMotion Dance Traces uit Wageningen krijgt 1500 euro. Dat bedrag is bestemd voor de dansproductie GroundWater voor de kunst-educatieve wandelroute Walk on Water in Zeddam.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een stichting met een landelijk bureau en twaalf provinciale afdelingen. Door het verlenen van bijdragen, het opzetten van projecten en het uitreiken van prijzen zet het Prins Bernhard Cultuurfonds zich in voor cultuur en natuur­. Het geld is onder meer afkomstig van de Lotto en de BankGiro­Lote­rij, donaties en een col­lecte die onder de naam Anjeractie wordt gehou­den. Meer informatie is te vinden op www.cultuurfonds.nl. mag gebruikt worden voor het concert HRFSTWND in Musis Sacrum. De Stichting InMotion Dance Traces uit Wageningen krijgt 1500 euro. Dat bedrag is bestemd voor de dansproductie GroundWater voor de kunst-educatieve wandelroute Walk on Water in Zeddam.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een stichting met een landelijk bureau en twaalf provinciale afdelingen. Door het verlenen van bijdragen, het opzetten van projecten en het uitreiken van prijzen zet het Prins Bernhard Cultuurfonds zich in voor cultuur en natuur­. Het geld is onder meer afkomstig van de Lotto en de BankGiro­Lote­rij, donaties en een col­lecte die onder de naam Anjeractie wordt gehou­den. Meer informatie is te vinden op www.cultuurfonds.nl.