Datum Belmondo Festival 2017 bekend

WAGENINGEN De zevende editie van het Belmondo Festival wordt volgend jaar op zondag 11 juni gehouden. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Het festival is van 13.00-19.00 uur in het Arboretum Belmonte in Wageningen.

Het festival trekt met theater, muziek en dans uit alle windstreken en diverse kinder-activiteiten elke editie ongeveer 4.000 bezoekers. Het Belmondo Festival biedt voor zowel Nederlandse als internationale artiesten en (studenten)gezelschappen uit Wageningen een mooie gelegenheid om zich op een unieke locatie aan het publiek te presenteren.

OPROEP De organisatie nodigt artiesten en gezelschappen van harte uit om deel te nemen aan het programma op 11 juni. Hiervoor kan men contact opnemen met Ria Wigt via belmondofestival@gmail.com en/of riawigt@gmail.com. Ook programmatips zijn welkom. Particulieren of organisaties die met een kraam willen deelnemen aan de internationale fair, kunnen eveneens contact opnemen met de organisatie via bovenstaand e-mailadres.

De organisatie is in handen van Stichting Belmondo Festival, verbonden aan Rotaryclub Wageningen-Bergpoort en vrijwilligers uit andere serviceclubs. Met de opbrengst uit de verkoop van drankjes en hapjes steunt de organisatie elke editie een ander Wagenings goed doel.