• Belmondo Festival

Datum Belmondo Festival 2017 bekend

WAGENINGEN Op zondag 11 juni 2017 vindt de zevende editie van het Belmondo Festival van 13.00-19.00 uur plaats in het Arboretum Belmonte in Wageningen.

Het festival trekt met theater, muziek en dans uit alle windstreken en diverse kinder-activiteiten elke editie ongeveer 4.000 bezoekers. Het Belmondo Festival biedt voor zowel Nederlandse als internationale artiesten en (studenten)gezelschappen uit Wageningen een mooie gelegenheid om zich op een unieke locatie aan het publiek te presenteren.

De organisatie nodigt artiesten en gezelschappen van harte uit om deel te nemen aan het programma op 7 juni. Hiervoor kan men contact opnemen met Ria Wigt via belmondofestival@gmail.com en/of riawigt@gmail.com/ Ook programmatips zijn welkom, laat de organisatie weten. De organisatie is in handen van Stichting Belmondo Festival, verbonden aan Rotaryclub Wageningen-Bergpoort en vrijwilligers uit andere serviceclubs. Met de opbrengst uit de verkoop van drankjes en hapjes steunt de organisatie elke editie een ander Wagenings goed doel.