• Koen Wilmink

D66 richt jongerenafdeling op in Wageningen

WAGENINGEN Jonge Democraten Wageningen, de onafhankelijke jongerentak van D66 heeft het gisteravond het levenslicht gezien.

De jongerenafdeling is al sinds drie jaar actief als politieke jongerenorganisatie (PJO) in de regio. De jongeren (iedereen tussen 12-30 jaar is welkom) houden vrijwel iedere week laagdrempelige avonden rondom verschillende maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid, bereikbaarheid en zorg.

Tijdens deze avonden staan (politieke) inhoud maar ook gezelligheid centraal. De locaties voor deze avonden zijn doorgaans H41, Café Loburg en de Wageningen Universiteit. In de afgelopen drie jaar zijn de activiteiten en ledenaantallen van de Jonge Democraten Wageningen fors gegroeid door de inzet van actieve leden. Met resultaat, want door deze groei zijn de Jonge Democraten een eigen afdeling rijker.

Voor de Jonge Democraten Wageningen is dit een mooi begin van een jaar met meerdere verkiezingen waarin u nog van ons zal horen, te beginnen met de Provinciale Statenverkiezingen. Benieuwd naar de activiteiten volg D66 dan op Facebook: Jonge Democraten Wageningen.