• Cultureel Café

Cultureel Café werft voor nieuw seizoen

WAGENINGEN Het Cultureel Café Wageningen is begonnen aan de zomerstop. Dat betekent hard werken voor het bestuur, want in de zomer wordt het programma voor het nieuwe seizoen samengesteld. Dus wil je een keer op het podium staan van café Loburg? Of barst je omgeving van het talent? Dan is dit hét moment om u aan te melden.

Het programmeren van zes avonden Cultureel Café is geen gemakkelijke klus. Het programma moet een breed publiek aanspreken, nieuw talent een kans geven, maar ook goede kwaliteit bieden. Daarom roept het bestuur elk voorjaar artiesten uit de regio op om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen. De zomer wordt besteed aan het afluisteren van repertoire, het maken van een keuze en het uitnodigen van degenen die geselecteerd zijn.

In oktober start dan een nieuw seizoen van het Cultureel Café met nieuw talent, een paar oude bekenden en altijd een swingende band tot besluit. Dus heeft u een tip voor een boeiende singer-songwriter, een grappige cabaretier, knappe goochelaar of een swingende band? Of heeft u een andere tip voor een artiest waar Wageningen beslist eens kennis mee moet maken? Surf dan naar de site van het Cultureel Café: www.cultureelcafe.eu. Je draagt daarmee bij aan een gevarieerde avond kunst en cultuur in Café Loburg!

Het Cultureel Café is van oktober t/m april elke eerste donderdag van de maand in café Loburg, hoek Herenstraat/Molenstraat Wageningen. Meer info: www.cultureelcafé.eu.