• Heerenstraat Theater

Concert Cliff Richard in Heerenstraat Theater

WAGENINGEN Eén van de allergrootste Britse popsterren uit de geschiedenis, Sir Cliff Richard, zit 60 jaar in het vak. Hij viert dat heugelijke feit met een feestelijk concert in The Bridgewater Hall. Op vrijdag 12 oktober kunnen fans van de gelauwerde popartiest hun hart ophalen in het Heerenstraat Theater, waar zijn optreden in Machester te beleven is.

Het Wageningse filmtheater vertoont de concertfilm Cliff Richard Live: 60th Anniversary Tour in high-definition en kristalhelder Dolby Digital geluid zodat de bezoekers compleet worden ondergedompeld in de sfeer van het concert.

Met een repertoire van zes decennia en tijdloze hits als Devil Woman, Congratulations en We Don't Talk Anymore, wordt dit Cliffs meest memorabele tour tot nu toe. Zijn carrière werd in de beginjaren geïnspireerd door Elvis Presley.

Meer dan 260 miljoen platen gingen van hem over de toonbank. In 1999 scoorde hij zijn laatste nummer 1-hit in Engeland met The Millennium Prayer. Hij heeft in de jaren '50, '60, '70, '80, '90 en '00 in de Nederlandse hitlijsten gestaan. Met de energie en passie die Sir Richard op de planken brengt is het lastig stilzitten.

Tickets kosten 12,50 euro per persoon, voor Cineville-pashouders geldt een toeslag van € 5,50 per persoon. Meer informatie op www.heerenstraattheater.nl.