• Ilja van Greven

Burgemeester Rumund support 'zijn' vierdaagselopers in de 'Wageningen Tent'

ELST Samen met Han ter Maat, wethouder sport, reisde burgemeester Geert van Rumund af naar Elst om 'zijn' vierdaagselopers aan te moedigen op hun eerste wandeldag.

TENT Acht jaar geleden is Wageningen begonnen met 'de Wageningen tent'; dit is een rustpunt voor Wageningse deelnemers van het wandelevenement. Tot grote vreugd van de burgemeester en wethouder is ook dit jaar de tent weer van de partij. "In 2009 stonden we hier voor het eerst en het is prachtig om te zien dat ons rustpunt zo enorm door de Wageningse deelnemers wordt gewaardeerd. Door deze jarenlange traditie weten ook vele andere wandelaars de weg naar ons te vinden. Het is voor velen een punt van herkenning. De sfeer is ieder jaar weer fantastisch en ik ben trots om hier vandaag weer aanwezig te zijn" vertelt burgemeester Van Rumund.

Wethouder Han ter Maat was voor de tweede keer aanwezig in Elst om de Wageningse deelnemers aan te moedigen. "Ook dit jaar ben ik weer onder de indruk van al die duizenden wandelaars die ik voorbij zie komen. Ik word enthousiast van dergelijke evenementen waarbij sportiviteit en bewegen zo belangrijk is."

HULDIGING Aanstaande vrijdag, 22 juli, worden de Wageningse lopers om 20.00 uur ontvangen en gehuldigd in het Stadskantoor. Ook deelnemers van de Apeldoornse Vierdaagse zijn hierbij van harte welkom.