App wijst de weg op 'KleurRijk' LEEFfestival

WAGENINGEN Muziek, zang, dans, beeldende kunst, acrobatiek en alle mengvormen hiervan zijn zaterdag 18 juni opnieuw te bewonderen in de binnenstad van Wageningen. Het 34ste LEEFfestival met als thema 'KleurRijk' vindt dan plaats nabij de Junushoff, in de Junusstraat en in de Hoogstraat. Zoals elk jaar is het festival gratis toegankelijk.

Het LEEFfestival is een jaarlijks terugkerende straattheaterfestival in de binnenstad van Wageningen. De organisatie wil de drempel om cultureel actief te worden zo laag mogelijk maken en kiest daarom bewust voor een brede programmering, waarbij zowel professionals als amateurs vertegenwoordigd zijn. Tijdens het LEEFfestival worden er al enkele jaren LEEFensgrote spellen gespeeld. Meer informatie op www.leeffestival.nl.

Om extra goed de weg te vinden op het festival en op het gelijktijdig gehouden Woetstok, is de app Beeldenvanwageningen op een telefoon te downloaden om de festivalroute van de Junushoff naar het Torckparck te lopen. Onderweg zijn optredens van het Leeffestival en van Woetstok, en van de beelden van Wageningen te zien. Op de route wijzen twee steltenlopers van 13.00 tot 17.00 uur de weg. Meer informatie: www.beeldenvanwageningen.nl.